Метла во обвинителство

Необична фотографија од пред Обвинителството во центарот на Скопје. Метла пред вратата на оваа институција го привлече вниманието на минувачите. Хигиеничарката ја оставила па присутните се мајтапеа околку метлите и она за што стана симбол токму метлата.

Фотографијата е само сатира не ја отсликува состојбата во Обвинителството.

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави