Неофицијално бугарски „Фокус“: Груевски веќе не е во Унгарија?

Повикувајќи се на анонимен „висок“ извор од ВМРО-ДПМНЕ, бугарскиот портал „Фокус-њуз“, неофицијално пренесува дека Никола Груевски веќе ја напуштил Унгарија.

Ваквата информација не е потврдена, а како крајни дестинации се споменуваат Русија или Турција.

извор: alsatm-tv.mk

Total
0
Shares
Поврзани објави