Од сообраќајка остана неподвижна в кревет со две деца од 3 и 5 години, се бара помош

Ирена Танчева од Самоилово бара помош откако била прегазена од автомобил и останала неподвижна. За Ирена има надеж во руската болница „Неуровита“, со пресадување на матични клетки. Еве што таа напиша на нејзиниот ФБ профил и на повеќе групи кои се организираат да и помогнат.

“Јас сум Иррна Танчева . Имам 25 години сопруга и мајка на Ефтим и Христијан кои имаат смо 5 години у 3. Имав сообраќајка на 27 април 2017 година. Ми го пресекоа патот кога ги носев моите деца во градинка. Сега сум во состојба во која не можам сама да јадам не ожам д аодам не можам да си ги гледам децата и дадоа надеж 80 проценти во клиника во Русија Неуровита, дека ќе застанам на нога. Но ми е епотребна Ваша помош.”

Средства може да се донираат:
Жиро сметка: 320500027414994, на име Марјан Танчев, село Самоилово 5, општина Ново Село,
Девизна сметка на име Ирена Танчева, село Самоилово 5, Ново Село, Македонија:
IBAN: МК07-320540027415089
SWIFT CODE: CECBMK22 CENTRAL
COOPERATIVE BANK AD SKOPJE,

Total
0
Shares
Поврзани објави