Охриѓанки без да знаат се нашле со слики на сајт за интимни контакти

Фотографии на Охриѓанки осамнале на сајт за лични контакти иако тие мислеле дека ги сликаат за манекенки. Полициата гони двајца мажи еден од СВети николе и еден од Охрид кои на девојките м платиле по 600 денари и ги фотографирале. Ги убедиле дека сликите се за модни агенции. Наводно девојките требало да ода н акастинг за манекенски и снимање спотови.
Откако завршиле со сликањето мажите им ги фотографирале и личните документи. Им испалтиле по 600 денари на секоја и им кажале дека ќе бидат повикани на следни снимања. Но наместо тоа девојките односно нивните фотографии и нивните податоци осамнале на специјално направен сајт за нудење услуги од девојки и реализирање контакти со нов. Девојките случајот го пријавиле во полција која поднела кривични пријави против осомничените.

Total
0
Shares
Поврзани објави