Оливер Драгоевиќ утринава замина во легендите

Утринава почина Оливер Драгоевиќ, легенда на хрватската музика. Една година по дијагностицирањето на карцином на плуќа почина на 71 годишна возраст. Остави големи хитови Магдалена, Опрости ми папе…..

Total
0
Shares
Поврзани објави