Помогнете ми да ме види детето повторно на нозе

До редакцијата на Dosie.mk пристигна писмо од татко со единствена желба детето да го види на нозе. таткото по доживеана несреќа е во количка и му се потребни средства за лекување во странство. Очајно се обидува да ги собери само за да може повторно со детето заедно да прошетата. Еве ја неговата молба до сите хумани граѓани. Досие.мк како и до сега сите акции за донации медиумски ги пренесува и се приклучува кон помошта.

Јас Кире Главинчевски 30 години од Битола татко на едно дете и сопруг во 2013 година доживеав несреќа при скок во вода и од тогаш сум неподвижен во инвалидска количка.За да се подобри мојата состојба последна надеж имам со трансплантација на матични клетки во рбетниот столб во Центарот за трансплантација на матични клетки во Панама ( Stem Cell Institute Panama https://www.cellmedicine.com/).За таа операција ми се потребни финансиски средства кои јас и моето семејство неможеме да ги обезбедиме па затоа ве замолувам за ваша помош за исполнување на мојот сон и сонот на моето семејство повторно да ме види на нозе.Однапред ви Благодарам за помошта.

Со почит
Кире Главинчевски

Броеви за донации:
143-471 ОНЕ ВИП
070-143-108 ТЕЛЕКОМ

Жиро сметка
210-7000006469-32 NLB Banka
Девизна сметка
Kire Glavincevski
Ul.Car Samoil Br.140/2-6 Bitola
IBAN Code MK07210501609611550
Bank Name NLB BANKA AD SKOPJE
Bank Address Majka Tereza br.1
Country MAKEDONIJA
SWIFT TUTNMK22

Total
0
Shares
Поврзани објави
Повеќе

Ристиќ: “Ако сакаме да тврдиме дека веќе не живееме во режим, да се позанимаваме со оние кои треба да бидат пример за чест”

„Ирена, а и јас, секако дека немаме намера да прејдеме преку незаконитото и непрофесионално однесување на овластените службени…