Пожар во охридскиот затвор, оштетен дел од инвертарот

На 02.11.2019, околу  10 часот, во соба од затворското одделение за малолетници при казнено поправната установа „Затвор-Охрид“, настанал пожар кој предизвикал оштетување на дел од инвентарот. Интервенирала Територијалната против пожарна единица . Извршен е увид.

Total
0
Shares
Поврзани објави