Приведена актерката Силвија Стојановска во врска со заплена на кокаин во Шпанија

Актерката Силвија Стојановска е приведена и се очекува одредување притвор во врска со заплена на кокаин во Шпанија. Информацијата е на Јанакизнае.

Во моментов актерката Силвија Стојановска, е однесена пред Основниот kpивчен cyд во Скопје, каде чека да биде изведена пред cyдија на претходна постапка, по барање за одрeдување мерка пpитвop.

Total
0
Shares
Поврзани објави