Саша Богдановиќ: Доставувачите на стока да ги почитуваат одлуките на општина Центар

Утринава, во соработка со МВР, санкциониравме неколку прекршувачи на одлуката за доставување на стока на подрачјето на општина Центар.
Со оваа одлука, донесена од Советот на Oпштина Центар и од Советот на Град Скопје, сите доставувачи на стока имаат забрана за доставување во периодот од 7:30 наутро до 18:00 часот.
Им порачувам на доставувачите да се придржуваат до одлуката, а службите будно ќе ја следат состојбата и ќе ги санкционираат сите оние кои нема да ја почитуваат истата.

Total
0
Shares
Поврзани објави