Видео: Штипјанка два месеци се мачи да докаже дека е жива !

Два месеца, штипјанката Драгица Панова пред Фондот за ПИОМ не може да докаже дека е жива. Нејзината бизарна приказна, започнува со смртта на нејзиниот сопруг, на почетокот на годинава. Дознајте ја целата приказна и деталите од прилогот на Тв Стар од Штип.

Total
0
Shares
Поврзани објави