Скопски педофил заведувал девојче од Лесковац? ФОТО : цела комуникација

ОБЈАВЕНА КОМУНИКАЦИЈА ОД ПEДOФИЛ СО 13 ГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ. Оваа вест брзо шири со податоци и фотографии од човек за кој се тврди дека е Стојан од Скопје. Стојан од Скопје што како што самиот пишува вработен во Железара наведува 13 годишно девојче од Лесковац, го прашува малолетно девојче дали сака да има дечко од Скопје, без разлика што девојчето му пишува на Стојан дека има само 13 години. Девојчето го прашува да не е некоја зафрканција ова, и ако е стварно Стојан да направи селфи со прст на чело.
Малолетното девојче го прашува Стојан дали му смета што има само 13 години, а Стојан и одговара дека не му смета и таа да му се јави за тој да ја “чува”.

Разговорот помеѓу Стојан и девојчето беше објавен на српската фејсбук група”Stop Pedofiliji SP“, од таму им порачуваат на скопјани да внимаваат на своите деца од овој пeдoфл.

еве ја комуникацијата

Total
0
Shares
Поврзани објави