Срушена дивата колиба во која ромка чуваше одрана овца

https://www.facebook.com/vlado.nikolovski.3/videos/1826667594108940/?notif_id=1540466769558548&notif_t=live_video

Денеска се руши дивата колоба во која живееше ромка и чуваше одрана овца од ладе се ширеше неподнослива смдреа. Таа е иселена а куќата со багер срамнета.

Total
0
Shares
Поврзани објави