Стефановски ќе биде кремиран , пепелта ќе се положи во Охридско езеро

Семејството на Горан Стефановски објави дека тој ќе биде кремиран на ден 05.12.2018 god. Barham Crematorium vo Kenterberi во 9.20 часот. пепелата по негова желба во шригодна прилика ќе биде рафрлана во водите на Охридско Езеро.

Стефановски почина вчера на 66 години почина по кусо боледување во Кентербери, Англија, каде што живееше изминативе две децении.

Total
0
Shares
Поврзани објави