Тетка Сирма пронајдена жива и здрава !

Најновата вест е дека тетка Сирма која денеска исчезна во Скопје е пронајдена жива и здрава. Заминала кон населбата Влае каде девојка која ги видела постовите за помош да се најде жената веднаш ги известила најблиските.

Тетка Сирма сега е со најблиските во населбата Козле од каде замина без да си го земе мобилниот телефон. Голема благодарност до сите што помогнаа жената да се врати кај најмилите.

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави
Повеќе

Девојка со редок и опасен карцином одбиена за помош од државата!!! “Македонијо,моја земјо прекрасна, те сакам бескрајно, но ако даде Бог ќе те напуштам”

Триесет и тригодишната Јана Арсовска боледува од адултен неуробластом, опасен малиген тумор, од кој заболува само еден во десет милиони.…