Ве молам помогнете да го најдам моето синче ! АПЕЛ ЗА ПОМОШ ЗА ИСЧЕЗНАТО МОМЧЕ

“Ве молам помогнете ми да го најдам моето синче. Излезе синоќа околу 20 часот. Последен пат е виден во Ѓорче Петров во СКопје во 22 часот. Излезен е со бела шкода со таблички СК1566АП. Ве молам помогнете ми!”

Оваа вознемирувачка порака и апел за помош вечерва ја објави Маја Трокова и се споделува по социјалните мрежи. Засега нема никакви информација како исчезнало момчето. Луѓето кои се обидуваат да го пронајдат велат дека мобилниот телефон му е ислкучен а е недостапен ниту покажува дека бил вклучен на фејсбук.

Исчезнувањето е пријавено и во полиција.

Се чекаат дополнителни информации.

Засега доколку некој има информација за момчето или го препознае или го забележи автомобило може да пријави во наблиската полициска станица или на бројот на полиција 192.

Total
0
Shares
Поврзани објави