Вечер: Закани кон Есад Рахиќ од вработен во “Шутка”?

Есад Рахиќ, новиот директор на КПД Идризово добивал закани по живот од страна на чувар во истиот затвор, велат извори за Вечер.

Рахиќ пријавил дека загрозена му е безбедноста од страна на лицето Жарко Милошевиќ, вработен во затворот, кој му испратил СМС порака дека ќе пука во него поради неисполнетите ветувања. Ваквото дело е казниво по Член 144 од Кривичниот законик, пишува Вечер.

Целата вест e превземена од  ВЕЧЕР каде продожува со детали околу инцидентот.

Total
0
Shares
Поврзани објави