ВИДЕО: Бамби домашен миленик во с. Белица кичевско

На видео снимката објавена на фан страната на месната заедница на село Белица кичевско семејство од селото чува необично милениче. Срничка која во народот е одомаќена со името Бамби е миленик кој слободно се шета низ домот на овие луѓе , јаде од рацете на домаќинката и ужива во прекрасната домашна спокојна атмофера.

Срничката е дојдена пред неколку месеци изнемоштена и гладна. Семејството чија куќа е блику до шумата ја чува и храни и е милениче на цела Белица.

Погледнете го видеото:

Total
0
Shares
Поврзани објави