ВИДЕО-ФОТО : Чаир под полициска блокада, најдено возилото на ограбувачите на Тутунска

https://www.facebook.com/dosie.mk/videos/451406042266936/

Полицијата трага по шест лица кои се ограбувачи на Тутунска банка експозитра Чаир. насилниците влегле околу пладне зеле плен неофицијално од 100 000 евра и по голф 5 побегнале. кај гробиштата Бутел е пронајдено возилото но запалено. Во банката вработените не се повредени одвен луѓето од обезбедувањето кои добиле неколку удари. Тие се пренесени во болница но се чувствуваат добро. Полицијата по дојавата го блокира приодот до банката и патот кон населбата Железара. Видно беше и силно полициско присуство кон Бит Пазар и околу во населбата.

фото видео : Dosie.mk

Total
0
Shares
Поврзани објави
Повеќе

Паралелното мерење на PM10 честички во кругот на Цементарница УСЈЕ не покажува меѓузависност со состојбите на воздухот измерени на други мерни станици

Емисиите од работата на Цементарница УСЈЕ постојано се под граничните вредности определени со Закон Од 2007 година, емисиите…