Видео – Фото: Дедо изгоре во барака во Трнодол

https://www.facebook.com/dosie.mk/videos/428245997845004/

Пет против пожарни возила брза помош ЕВН полиција интервенираа на повиците за помош од соседите на барака која пред половина час се запали. Пожарните гаснеа соседите се евакуираа но на жителот на старата барака не можеше да му се помогни. Старецот кој сам живееше во бараката целосно бил пеплосан. Докторките од Брза помош само констатираа смрт. Крим техника и дополнителни истразни тимови ќе проверуваат од што се запали бараката.

Фото Dosie.mk

Total
0
Shares
Поврзани објави