Видео: Камион сред бел ден исфрла шут кај Трнодол во Скопје !

Ќе преземат ли надлежните институции нешто, ќе пуштат ли инспектори, патроли на редари, ќе ги разлетаат ли дроновите за да ги документираат прекршителите или ќе остават граѓаните да почнат вербално и физички да се пресметуваат со загадувачите, бидејќи очигледно сите имаме црвени линии, а вакви ликови во комбинација со неактивните институции, веќе сериозно ни зацапале во црвеното поле на толеранција.

via Darko Todorovski „Ова во моментов се случува во долот помеѓу Трнодол и Шпанско Село!

Град СкопјеОпштина КарпошПетре ШилеговStefan Bogoev

Министерство за животна средина и просторно планирање До кога вака ќе дозволувате? Кај се инспекциите? Кај се казните? Цел дол ни е депонија од вакви!“

видеото се сопственост на O2иницијатива

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави