Видео: Максо за Диво Насеље – не ја слушнавме вистината !

Градоначалникот на Куманово Максим Димитриевски преку видео порака прашува што се случи во Диво Насеље во неговиот град. Денес е денот кога пред пет години таму се случи мини војна во која полициски специјалци беа убиени а терористичка групеа беше упасена. Сепак целиот крвав ден остана се уште мистерија кој го организирал нарачил и спорвел.

https://www.facebook.com/MaksimDimitrievskiOfficial/videos/232182131529789/
Total
0
Shares
Поврзани објави