Видео: На охридско комби за транспорт на луѓе му отпадна цело тркало

https://www.facebook.com/aleksandar.kondic.1481/videos/2269901366412190/

Утринава во Скопје на комби возило кое пренесува патници на кружниот тек во Влае му отпадна целото тркало сосе бандажот. Снимката ја пуштија граѓани кои поминуваа на местото на настанот и се гледа дека тркалото се откацило и отишло дури 100 тина метри подолу на улицата. Комбито требало да патува на отворен пат односно на автопат.

Total
0
Shares
Поврзани објави