ВИДЕО: Новите контејнери во Скопје се уништуваат пред очите на комуналци

Новите контејнери кои неодамна ги промовира градоначалникот Петре Шилегов мета на собирачи на пластика. Иако се модерни со посебна технологија за оставање отпад собирачите го растураат и тоа на само 15 тина метри од вработени во Комунална хигиена. Ниту интервенцијата на граѓаните не помогнала комуналците да го спречат уништувањето на контејнерите.

Total
0
Shares
Поврзани објави