ВИДЕО: Ременски по исказот кај Вилма: Бев само почесен член во Сојузот на Бојан, освен од телевизија не го познавам ниту Орце ниту Кичевскиот

https://www.facebook.com/makfax/videos/1017559735246974/

видеото е превземено од вклучувањето во живо на Makfax.com.mk

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави