ВИДЕО: Со трактор фрла ѓубре в река

Во Трстеник Кавадарци тече реката Црна. Локалното население овој дел го користи за излети и рекреација. Често пати овде ловат и риба. Но човеков на снимката на сред бел ден со паркиран трактор на сред река исфрла ѓубре.

Total
0
Shares
Поврзани објави
Повеќе

Падна Дураку

https://www.facebook.com/Almakos1/videos/354247085329197/ Садула Дураку, министерот за екологија денеска на прошетка по повод прославата на Денот на албанската азбука се…