ВИДЕО : Татко и ќерка на работ на преживување

Сабахко Хасиќ е самохран родител кој се грижи за својата пет годишна ќерка Едона од нејзина неколку месечна возраст. Од август 2017 останал без својот автомобил и без можност да заработува, а со тоа и да се издржува и да плаќа кирија. Оние кои сакаат да помогнат може да го побараат Сабахко на телефонскиот број: 077/806-054

Видеото е сопственост на Ја сакам Македонија објавено пред три месеци но состојбата се уште не е променета. Досие секогаш на молба на луѓе кои им треба помош им излегува во пресрет.

Total
0
Shares
Поврзани објави