Видео: “Нечиста крв” на ИРЛ го тресе македонското здравство, граѓаните масовно пријавуваат нови случаи на експеримети со пациенти !

Истражувачката сторија на Истражувачката репортеска лаобораторија ја потресе јавноста со шокантни откријита за тоа како пациенти во позната приватна клиника биле испористени за спориведување екпсерименти. Во сторијата зборуваат роднини на починат пациент кои ја отвораат приказната за екпериментално , но и дебело наплатена медицинска услуга под превезот одлично лечи болни од Ковид. Збоурва и сопственикот на клиниката , но не дава објаснувања кои споријата ги открива за неговата биографија , за протоколите за лечење ….

Total
10
Shares
Поврзани објави