Во Штип се ожени министерот Благој Бочварски

Првите фотографии од свадбата со неговата избраничка Маринела Серафимова, на Фејсбук ги објави сопругата на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо НиколовскиАндријана.

Total
2
Shares
Поврзани објави