Гол маж се прошетал во центарот на Охрид – го виделе странски делегации

Утринава низ центарот на Охрид се прошета гол човек на возраст од околу 50 години, истовремено со прошетките на неколку странски делегации, кои учествуваат на „Преспа форум дијалог“. Читател испрати фотографии од неговата прошетка по градскиот плоштад до редакцијата на sdk.mk.

Од охридската полиција велат дека станува збор за нивни познат сограѓанин, кој и претходно бил пријавуван и носен по институции. Оттаму велат дека порано шетал по танга, но сега се охрабрил и соосема се соблекол.

текст фото : Sdk.mk

Total
3
Shares
Поврзани објави