Данела Арсовска ќе формира партија

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска официјално ќе формира партија „Правда“.

Арсовска, која до крајот на октомври ќе направи две години владеење, почна со собирање потписи за формирање на партијата, јавува Фокус. Според пристапницата со која располага порталот партијата ќе го носи името „Правда“.

Според пристапницата со која располагаме, партијата ќе го носи името „Правда“, а седиштето на партијата ќе биде на ул. Ѓорче Петров бр.49, адреса која според податоците на бизнис мрежата е лоцирана каде што се наоѓаат фирмите на нејзиниот најблизок соработник во сенка Драган Митковски, за кој пишувавме во неколку наврати.

Total
0
Shares
Поврзани објави