Исчезнат битолчанец , семејството апелира за помош

Пред два дена е исчезнато лицето Николче Николовски од с. Буково , поточно од 15:00 часот на 13-ти Мај- петокот каде за последно е виден кај бензиската пумпа Макпетрол – кај Транскоп, движејќи се со возило Форд Фиеста.

Лицето прима терапија и не е воопшто агресивно, најверојатно преспива денски во неговото возило кое од сино го има исфарбано сиво.

Total
43
Shares
Поврзани објави