ЧОРБА

ЕЕЕЕЕЕ од кога не сум напишала Локумна. И нема да напишам! Годинава ќе ја почнам со видео локумна, од Бора Чорба па послушајте патриоти од сите партии !

https://www.facebook.com/slavisa.vitorovic/videos/1934303059999943/

Total
0
Shares
Поврзани објави
Повеќе

Сите ние сме Вие

Одамна сум кажала за во кафеана сите сме другари. Лесно е да се радуваш, пееш, пиеш… Но во…
Повеќе

МОНСТРУМ

Случајот Монструм никогаш не сакав да го нарекувам баш како Монструм. Додека го следев во судница и надвор…