фото: Човекот кој полицијата го спасува да не скокне од зграда го дупна душкот на пожарникарите

Тешко оди спасувачката акција на полицијата за да го убедат мажот да се откаже од намерата да скокне од зграда. Бројни полициски сили и пожарна се на местото на настанот, а пожарникарите поставиј аспецијален душек пред зградата. Но револнтиранот маж си флаши успеа да го дупне.

Според очевидци мажот се заканува дека ќе скокне поради семејни проблеми.

фото: а1.он

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави