Да и помогнеме на Јасна

Јасна е 50 годишна жена, мајка болна од рак која со месеци моли за донација за лекување. Боледува од карцином, кој е инвазивен и брзо се шири.

Пред извесен период имала 5 сериозни операции и потребни и се финансиски средства. Потребни за да го продолжи лекувањето во Будимпешта,Унгарија кое чини 7.000 евра.

Ги замолува сите хумани граѓани кои се во можност да и помогнат. Може да се донира на :

VIP-143 462 – T-MOBILE-143132,

Со повикување на еден од овие броеви Вие донирате 100 денари.

JASNA KUZMANOVSKA

TRANSAKCISKA SMETKA- ‎‎‎200002417432052

STOPANSKA BANKA AD SKOPJE

I DEVIZNA- KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJE—SWFT: KOBSMK2X,

Може да донирате и од дома со посета на посебна страна за донации на следниов линк

Total
0
Shares
Поврзани објави