Dosie.mk ЈАВНО му се извинува на Валон Мифтари и неговото семејство за погрешно објавена вест дека загинал во сообраќајка

Вчера на порталот DOSIE.MK беше објавена вест за загинат полицаец во сообраќајка. Порталот доби и објави погрешна информација за идентитетот на загинатиот. По десетина минути веста беше повлечена од порталот. Но со самото објавување предизвика огромна вознемиренст во неговото семејство.

Затоа порталот ДОСИЕ.МК ЈАВНО му се извинува на Валон Мифтари што објави негова фотографија дека е загинатиот полицаец. Не сме имале некоја намера туку е направена груба ненамерна грешка.

Исто така порталот се извинува и на неговото семејство за шокот и вознемиреноста која ја предизвика.

Кристина Мачкиќ, гл.уредник

Total
0
Shares
Поврзани објави