Фото галерија: Хероите пожарникари кои го спасија Велес и околината

После 4 часовна борба со Пожарот во Велес ве информираме дека Пожарот е локализиран на сите 3 позиции 
Благодарност до сите ТППЕ што беа во Велес и сите други институции.

 

Total
0
Shares
Поврзани објави