Фото: Како да се вози во Карпош?

Во населбата Карпош сообракајниот режим на две улици е сменет. Но сообраќајните знаци се измешани и не е јасно како треба да се вози. Луѓето се збунети па се уште возат по стара навика но во обратен правец.

Total
0
Shares
Поврзани објави