ФОТО ВЕСТ: Тетка врши нужда пред Врховен суд

Попладнево повозрасна жена беше фотографирана со мобилен како врши нужна на булеварот пред Врховен суд. Токму пред влезот на судот на тревникот до булеварот жената пред очите на минувачите клена и заврши работа по што си замина. Во овој дел од градот ниту околу судовите нема мобилни тоалети. најблискиот тоалет е во ТЦ мавровка на повеке од 300 400 метри од местото каде жената ја фатил зорт.

фото : FB

Total
0
Shares
Поврзани објави
Повеќе

Уранија Пировска: Гнасно по многу основи! Толку од прифаќањето на различностите и нивното почитување! Тешка демагогија било се што се збореше и правеше претходно! НЕ Зоран Заев, ЛГБТИ заедницата нема да ти прости!“

Само неколку минути по објавувањето на изјавата на премиерот Зоран Заев, кој коментирајќи ја аферата „Рекет“, рече дека…