Голем прекин на интернетот, „паднаа“ веб страниците на Си-Ен-Ен, Њујорк Тајмс, Гардијан…

Голем број на интернет страници низ Светот доживеаја пад денеска, откако се појави прекин на врските од непознати причини.

Познатите страници како Си-Ен-Ен, Гардијан, Њујорк Тајмс и неколку други, беа недостапни некое време, додека ситуацијата не се стабилизираше. Исто така „падна“ и сајтот на британската влада.

Проблемот брзо беше решен, но сите се чудеа на ваквиот масовен пад.

Total
0
Shares
Поврзани објави