Ленче Ристоска: Не губам надеж

Обвинителката Ленче Ристоска пред почетокот на денешното судско рочиште за предметот „Талир” рече дека во СЈО не губат надеж и се борат за сите вработени, обвинители истражители. СЈО е живо и се надеваат дека ќе се изнајде соодветно решение за ова обвинителство и сите вработени.

На прашањето дали се прави попис на предметите во специјалното јавно обвинтелство и што ќе се случи со обвинителите и истражителите, рече дека за сите прашања поврзани со предметите ќе испратат соопштение во текот на денот.

Total
0
Shares
Поврзани објави