Опремата проработи загрозениот сведок зборува за крвавиот четврток

По вчерашните проблеми со опремата во Кривичниот суд за сослушивање загрозен сведок денеска судењето продолжува во најдобар ред. Опремата функционира адвокатите се во судница јавноста надвор.
Во текот на денот се очекуваат нови подетални информации како и сослишивање на уште еден сведок и докази на обвинителството.

Total
0
Shares
Поврзани објави