Отсечени глави на мачиња во Аеродром !

Неколку недели откако со секира непознат сторител уби две кучиња денеска жителите на Аеродром се згрозија од угинати мачиња. Мачињата според фотографијата и сведоштвата на жителите биле мачени убивани и распарчиувани.

Оној кој го сторил ова гнасно дело е прихопат кој најверојатно живее во наслебата , а жителите апелираат полицијата да го пронајде. Стравуваат за животните , но и за луѓето за децата кои играат во парковите. Човек кој сурово со секира убива животни , опасен е и за луѓето.

Едното маче е обзеглавено
Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави
Повеќе

Загина пеачот Шабан Шаулиќ

Шабан Шаулиќ, загинал во тешка сообраќајна несреќа во Германија, јавуваат српските медиуми. Според медиумите, Шаулиќ настрадал во северозападниот…