Селфи на професорот Калајџиев со Фрчковски

По вчерашната фотографија дека професорот Гордан Калајџиев е виден со екс вице премиерот Владимир Пешевски и од таму заклучокот дека можеби е новиот кадар на ВМРО -ДПМНЕ за специјален обвинител Досие објавува нови фотографии сликани летово.

Професорот Калајџиев и професорот Љубомир Фрчковски сликани во деновите на одржување на Галичка свадба. Во заедничка дружба која не е тајна напротив јавно објавена на социјалните мрежи.

Професорот Калајџиев е жесток критичар на сите правни недоследности и небулози, но и пријател и соработник со високи функционери од сите партии.

Фотографијата со Фрчковски или Пешевски – која ќе ја одлучи судбината на идниот прв човек задолжен за предметите на СЈО и слични предмети во иднина.

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави