Спасени луѓе во запален автомобил пред Жан Митрев Клиника

Пред половина час се запали автомобил на улицата Бледски договор во Карпош, непосредно пред Клиниката Жан Митрев. Брзата интервенција за пожарната спаси од поголема хаварија.

Патниицте во колата веднаш беа евакуирани, а пожарникарите го изгасна пожарот. Акцијата траеше дваесетина минути додека автомобилот се уште чадеше. Внатре имало повеќемина уште не е сигурно дали тројца или четворица.
Се уште не е познато од што се запалил автомобилот. На местото на настанот пистигна и полиција за да го обезбедува просторот оти околуу има многу автомобили.

Total
0
Shares
Поврзани објави