Среде Охрид се колат животни за Курбан Бајрам, полицијата не им може ништо

Денес на Фејсбук беа постирани фотографии од прослава на празникот Курбан Бајрам во Охрид, на кои се гледа како се колат јагниња, а воедно никој од присутните не носи маски, ниту ги почитува мерките за заштита од КОВИД-19.

Извор: Facebook

Р.Д.

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави