Видео: Брзата помош блокирана

Ново видео на социјалните мрежи и многи гнев на луѓето утро околу 8.30 на булевар Партизански одреди. Кај Соборниот храм раскрсницата комплетно блокирана автомобилите стојат полицаец регулира сообраќај.

Во колината и заглавено возило на интната медицинска помош. Со ротација и звучен сигнал алармира дека мора да добие предимство на минување но автмобилите нема каде ни да се поттргнат да и направат место.

Полицаецот не смее да пропуши никого оти во моментот некој политичар поминувал со својата свита а за нив сообраќајот мора да се стопира па била тоа и Брза Помош.

Во знак на револ возачите на автомобилите свиреа но залудно.

Total
0
Shares
Поврзани објави