ВИДЕО: Гостинка од Автралија крши канта за отпадоци во Битола

До редакцијата на ДОСИЕ стигна подолго видео и информација со податоци за девојката која крши кани во Битола. Според нашите информации се работи за девојка која живее во Автралија и е најверојатно дојдена за летниот одмор што е вообичено во Битола оти има многу иселеници во оваа преку океанска земја. Нејзиниот инстаграм профил брзо по оваа објава е отсранет. Таа е во друштво со уште една девојка која ја снима како клоца и крши канта за отпадоци.

Битолчани се изревилтирани и бараа девојката да биде санкционирана. Фотографии од вандализмот се шират по социјалните мражи каде е и откриен идентитетот но засега ниту една институција нема превземено никакви мерки или санкции против гостинката од Автралија.

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави