Видео: Професор по пијано во Штип малтретирал ученик со викање и тупаници по клавирот!

Родител од Штип бескрајно разочаран од професорот на своето дете. Со намера е да го повлече од училиштето.На крајот од учебната година родител од Штип остана бескарјно разочаран од професорот на своето дете, ученик во средното музичко училиште Сергеј Михајлов во Штип…

Погледнете го сведоштвото на родителот за Тв Стар од Штип

извор: tvstar.mk

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави