Видео: Ременски- не знам дали сте вратари или новинари , дома имала документи за шпиунажа!

Видеото е сопственост на порталот а1.он чиј новинар ја пресретна пратеничката Фросина Ременски и со трчање успеа да извлече неколку одговори по нејзините активности во обвинителството. Ременски тврди ЈО нема докази , но и дека строго доверливите документи запленети кај неа дома биле поврзани со криминал односно шпиунажа. Се пожали дека новинарите се вратари пред обвинителството и требало да се интересираат за други случаи.

Total
0
Shares
Поврзани објави