ВИДЕО: Се сруши куќа во кое се слушаа гласови, шест члено семејство мајка и две деца се од урнатините

ABC news Albanija објавија видео од рушење на куќа во која 30 часа спсувачите се бореа да дојдат до затрупано семејство.

Потрагата по шестте припадници од семејството Лала се уште трае, што постои сомнение дека под урнатините заглавени се и две дечиња со нивната мајка.

После силниот земјотрес, иако многу оштетена, сепак не беше срушена целосно.

Спасувачките екипи слушнаа гласови од внатрешноста на куќата, но од предизвиканата штета куќата сепак се сруши целосно, пошто и згаснаа гласовите на заглавените во внатрешноста, пренесуваат албанските медиуми.

видеото е преснимено од албанскиот медиум и е сопственост на ABC news

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави